Atunci cand sunteti o persoana precauta si va ganditi sa faceti o investitie pentru protectia propriei familii, va recomandam sa nu va gabriti si sa alegeti cele mai bune servicii de stingere a incendiilor. Instalatiile si sistemele de sprinklere sunt cele mai noi inovatii existente pe piata in  sensul acesta si le asigura tuturor cumparatorilor sisteme de stingere arapida a incendiilor, inca de la primele semne ale declansarii acestora.

Servicii instalatii antiincendiu Dambovita - instalatii cu sprinklere

Instalatiile de stingere cu sprinklere sunt dispozitive sensibile la caldura, special concepute pentru a reactiona la temperaturi prestabilite prin eliberarea automata fluxului de apa pe care il vor repartiza uniform la nivelul intregii incaperi. Instalatiile fixe automate de stins incendii au rolul de a detecta un focar de incendiu si de a da o alarma in momentul in care pornesc.

De asemenea, stingerea se va realiza cu ajutorul mijloacelor e protectie ale cladirii sau cu ajutorul pompierilor. Un sistem automa de tipul sprinkler este proiectat in scopul de a detecta un incendiu si pentru stingerea acestuia cu apa inca din fazele initiale.

Sistemele de tipul sprinkler sunt alcatuite din una sau mai multe surse de apa sau din una sau mai multe instalatii de tipul sprinkler. Fiecare astfel de instalatie este facuta dintr-un set de vane care au control principal si o retea de conducte pe care se afla capetele sprinkler. Capetele sprinkler sunt amplasate in locatii bine stabilite, sub tavane si acoperisuri, acolo unde este necesar intre rafturi sau in zonele in care se afla anumite produse cu risc de incendiu,

Pentru a functiona in mod corespunzator in momentul in care este nevoie, va fi esential ca sistemul de stingere de tipul sprinkler sa fie foarte bine intretinut. Rutina intretinerii va duce la superficialitate dn partea persoanelor care trebuie sa asigure o mentenanta optima a sistemului.

In momentul in care sistemul de sprinklere nu functioneaza corespunzator, trebuie sa fie anuntate autoritatile si sa fie luate masuri suplimentare in locurile cu risc de incendiu.

Standardul acesta se adreseaza in special celor care cumpara, proiecteza si instaleaza sau testeaza si aproba, manevreaza si intretin sistemele automate de stingere de tipul sprinkler pe durata completa de utilizare a lor.

Instalatiile fixe de stingere cu sprinklere sunt instalatii de stingere automata, activata de temperatura. Deschiderea sigurantelor termice a capului de sprinkler determina o scadere a presiunii in conductele de distributie, ceea ce va determina deschiderea ventilului care comanda totodata si pornirea automata a instalatiei de stingere.

Contact

Furnizor de: Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii | sisteme anti-incendiu | Alarme și supraveghere.

Contactati-ne
DMG INSTALL SPRINKLER J15/1053/2016
RO36640086
500403Tel: 0735287053