DMG INSTAL SPRINKLER
INSTALATII
ANTI-INCENDIU
DMG sta la dispozitia dvs. oferindu-va servicii impotriva flacarilor. Mai mult

Despre Noi

DMG INSTAL SPRINKLER este o companie automata de detecție și suprimare a incendiilor. Pentru succesul oricărui proiect, trei aspecte sunt esentiale: ​​"Calitatea, coordonarea și programul de timp". La DMG, aceste servicii sunt executate de o echipă de proiect extrem de calificată și eficientă, care, cu experiența lor în profunzime, poate prelua orice proiect sofisticat și legat de timp în cea mai competitivă manieră. Proiectăm, fabricăm și instalăm sisteme complete de incendiu de la sprinklerele detectoarelor pana la pompele de incendiu.

Design

După stabilirea parametrilor pentru post, designerii noștri încep să vă conceapă planurile individuale. Folosind cele mai avansate tehnologii, inclusiv proiectarea asistată de calculator (CAD) și programele hidraulice, designerii experți DMG vor pregăti desene detaliate și exacte ale incaperii dvs. Aprobările sunt primite devreme, astfel încât să poată fi elaborate orarele de fabricație pentru livrarea la timp pe spatiul dumneavoastra de activitate.

Instalare

Furnizam, instalam si deservim o linie completa de echipamente de detectare a incendiilor si de stingere a incendiilor. Avem ingineri, tehnicieni de service și instalare licentiati, care trebuie să participe la toate sesiunile de instruire efectuate de producătorii produsului pe care îl vindem și de service. Echipajele DMG sunt echipate cu cele mai bune instrumente disponibile pentru a face instalațiile netede, rapide și la specificațiile exacte. Acest lucru asigură clienților noștri o calitate superioară în service și instalare.

Mentenanta

Fiecare sistem de prevenire a incendiilor DMG este proiectat, construit și instalat pentru a funcționa perfect atunci când viețile și proprietatea sunt în joc. Pentru a menține acea încredere, DMG sugerează o inspecție și testare regulată a sistemelor pentru a asigura o performanță maximă. Inspectorii DMG efectuează acest serviciu foarte important de urmărire în conformitate cu normele legislative.
Piese instalatii vandute 2543
Clienti satisfacuti 154
Proiecte finalizate cu succes 97
Ore de munca 4715

Contact

Furnizor de: Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii | sisteme anti-incendiu | Alarme și supraveghere.

Contactati-ne
DMG INSTALL SPRINKLER J15/1053/2016
RO36640086
500403Tel: 0735287053